سوال و جواب : اقامت همسر دانشجو

سلام

تعدادی از دوستان از من سوال میپرسن که من با اطلاعاتی که دارم یا با پرس و جو بهتون پاسخ میدم. بهتر دیدم این پاسخ ها عمومی باشه تا شاید برای دیگرانی هم فایده داشته باشه:

سوال:
من برای دانشگاه
لوزان بورسم اوکی شده. مشکل اصلیم اینه که نمیدونم برای همسرم هم ساپورتی
میدن یا نه. با ۲۰۰۰ فرانک میشه یک زندگی دونفره داشت؟ و اصلا میشه که
همسرم بیاد پیش من و بمونه؟

جواب:

خیر، برای همسر شما ساپورت خاصی داده نمیشه ولی مالیات کمتری از حقوقتون کسر میشه. برای مثال باید بگم که دانشجوی دکترای ای پی اف ال متاهل ماهی حدودا ۱۸۰ فرانک سوئیس از دانشجوی مجرد کمتر مالیات میده (یا بعبارتی بیشتر حقوق میگیره).

بله. مطمئنا اجازه حضور همسرتان داده میشه و هیچ مشکلی نداره و حضور بسیاری از خانم ها اینجا وابسته به همسرشان هست و حتی نوع اقامتی که به شما خواهند داد از یک نوع است. همسر شما میتواند اینجا درس بخواند یا کار کند.

در مورد هزینه ها بعدا کامل خواهم نوشت. اما با ۲۰۰۰ فرانک سوئیس میشه دو نفره زندگی کرد اما نه مرفه.

نظر یکی از دوستان :

فکر می‌کنم برای صدور ویزای اقامتی (B یا L برای دانشجویان) یه حداقل حقوقی
به ازای هر نفر لازمه. این مبلغ قبلا ۱۵۰۰ فرانک به ازای هز نفر بود، که
اگر قوانین تغییری نکرده باشند، با ۲۰۰۰ فرانک در ماه، ۲ نفر نمی‌تونند
ویزای اقامت بگیرند.

۴ دیدگاه برای : سوال و جواب : اقامت همسر دانشجو

  • غریبه

    فکر می‌کنم برای صدور ویزای اقامتی (B یا L برای دانشجویان) یه حداقل حقوقی به ازای هر نفر لازمه. این مبلغ قبلا ۱۵۰۰ فرانک به ازای هز نفر بود، که اگر قوانین تغییری نکرده باشند، با ۲۰۰۰ فرانک در ماه، ۲ نفر نمی‌تونند ویزای اقامت بگیرند.

    بورس (حقوق) ۲۰۰۰ فرانک در ماه خیلی عجیبه. ایشون برای مستر بورس شدند یا دکتری؟ برای دکتری معمولا حدود ۳۰۰۰ فرانک می‌دهند.

    جواب:
    خیلی ممنون از نظرتون. آیا رفرنسی دارین برای این قانون؟

  • غریبه

    اینکه برای صدور ویزا ساپورت مالی لازمه رو اینجا می‌تونید ببینید (نمی‌دونم چرا سایت سفارت سوییس در تهران اینقدر ناقصه!):
    Proof of sufficient funds for the planned duration of studies in Switzerland

    http://www.eda.admin.ch/eda/en/home/reps/ocea/vnzl/ref_visinf/visnzl.html

    اینکه این مبلغ جقدره، اینجا یه چیزایی هست:

    As a rule, you should be able to provide evidence of having CHF 21’000 at the beginning of each year of your studies.

    http://www.rektorat.ethz.ch/students/immigration/leitfaden_bachelor_EN.pdf

    جواب:
    خیلی ممنون از کمکتون

  • علیرضا

    سلام.یک سوال داشتم. تو مدارک لازم برای ثبت نام در دوره دکتری تو سایت دانشگاه زده (a copy of an authenticated translation of documents not written in French, German, English or Italian) منظورشون چیه؟ ایا غیر این، مدرک غیر عادی( که بقیه دانشگاه ها تو کشورای دیگه) دیگه ای هم هست که بخوان؟ ممنون برا پاسخ دهی و اینکه مطالب وبلاگ واقعا خوبه.ممنون

  • danial

    سلام دوست عزیز
    من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد صنایع غذایی از دانشگاه ازاد هستم.۶ماه دیگه از پپایان نامم دفاع میکنم.میخوام بدونم برای دکترا میتونم واسه سوئیس اقدام کنم؟چه مدارکی لازمه؟چه چیزهایی باعث میشه تا راحت بشه بورس بشم؟
    هزینه دانشگاه واسه دکترا چقدره؟البته بدون هزینه زندگی….
    این فان که میگن چیه و چطوری میشه دریافت کرد؟